Presenting #5 – Camila Lacorazza !

30550132_10211791484045008_16981921_o

UUS presenterar sina kandidater för kårvalet 2018!

Här presenterar vi nummer 5 på på vår lista: Camila Lacorazza !

Camila är född i Buenos Aires (Argentina!) och flyttade vid 8-års ålder till Östhammar utanför Uppsala där hon bor kvar än! Hon pluggar fjärde terminen på biomedicinska analytikerprogrammet och kliver på som ordförande för programföreningen BAStU-rådet där till hösten! :D

Camila har varit ordförande för Medicinska sektionen på Uppsala studentkår detta år och suttit i Områdesnämnden för MedFarm samt dess arbetsutskott. Hon sitter även i programkommittén för sin utbildning och har varit studerande skyddsombud. 

Varför ska man rösta på dig och UUS?
– Man ska rösta på mig för att jag tycker att det är viktigt att studenterna får göra sina röster hörda via de föreningar och sektioner som de har i vardagen, och som även känner till de lokala problemen, snarare än via partier som de med lite tur får se ute på campus en gång per år.

Vilken studentnära fråga tycker du är viktigast?
– Min absolut viktigaste fråga är definitivt matplatser och studentutrymmen. Ingen ska behöva äta sin lunch i en korridor eller i ett väntrum!


Rösta här, det tar max 2 minuter! Du behöver bara din kårvalskod som finns på ditt mecenatkort! Valet stänger kl. 20.00 den 21:a april!

Följ oss också på vårt kårvalsevent och vår page! :D